PORTOFOLIUBirouri Oracle

 

Sep. 2010 - 7.000 m²

Oracle Romania S.R.L.

Sector 2, Bucureşti

Birouri cu o suprafaţă totală de 7000 m² pentru compania internaţională Oracle în clădirea Nusco Tower, Bucureşti. Ventilaţia a fost realizată cu ventilo-convectoare pentru birouri şi sisteme monosplit profesionale pentru camerele de server; clădirea este echipată cu generator electric şi BMS, cât şi cu sisteme de detecţie şi combatere a incendiilor cu sprinklere şi drencere.

Birouri “Lumina Verde”

 

Nov. 2011 - 5.000 m²

Consiliul Județean

Ploieşti, Prahova

Au fost analizate și selectate mai multe soluții de folosire a surselor de energie neconvențională, precum pompe de căldură, celule fotovoltaice și panouri solare. Climatizarea a fost realizată cu centrale de tratare a aerului, grinzi de răcire și încălzire în pardoseală.

Birouri şi Centru de Calcul

 

Iun. 2011 - 3.800 m²

M.F.P./A.N.A.F.

Sector 4, Bucureşti

Timpul disponibil pentru proiectare şi releveu redus, cât şi gradul de dificultate ridicat datorat multiplelor modificări aduse instalaţiilor iniţiale ale clădirii au făcut o adevarată provocare din acest proiect. Urmare a releveului realizat, am făcut propuneri de modernizare ale instalaţiilor de climatizare, sanitare şi stingere incendiu, dar şi o sistematizare a tablourilor electrice adăugate ulterior (peste 60 de buc).
Releveu 3D Terase

 

Oct. 2010 - 6.000 m²

D&T Construcţii şi Instalaţii SRL

Voluntari, Ilfov

Executantul lucrărilor de instalaţii a cerut o refacere a proiectului tehnic pentru a reflecta situaţia existentă a instalaţiilor de pe terasă celor 5 corpuri ale ansamblului de clădiri de birouri Swan Park. Proiectul As Built a fost realizat în 3D, în detaliu, urmarind formatul proiectantului iniţial.
Birouri Neni Group

 

Mai 2011 - 430 m²

Neni Group S.A.

Sector 6, Bucureşti

Suprafaţa de tip Open Space a fost compartimentată pentru a deservi noile funcţiuni ale beneficiarului şi climatizarea cu ventiloconvectoare a fost adaptată în consecinţă. Am creat un nivel de iluminare de 500 lx şi am prevăzut doze de pardoseală echipate cu prize normale şi de siguranţă, precum şi de voce-date pentru noua configuraţie a birourilor.
Magazin Big Shop - Bamboo

 

Iun. 2010 - 2000 m²

Unirea Shopping Center S.A.

Sector 3, Bucureşti

Spaţiu de prezentare cu o suprafaţă totală de 2000 m², în magazinul Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, pentru magazinele Lee Cooper şi Bamboo. În urma reproiectării, reţeaua de ventilo-convectoare existentă a fost optimizată iar iluminatul, instalaţia de curenţi tari şi sonorizarea au fost refăcute în totalitate.
Magazin Hondos Afi-Palace

 

Sep. 2009 - 1.350 m²

Hondos Center Rom S.R.L.

Sector 6, Bucureşti

Magazin de produse cosmetice cu o suprafaţă de 1350 m², în Mall Afi Palace din Bucureşti. S-a realizat o ventilaţie cu aer proaspăt pentru puritatea aerului interior iar instalaţia electrică a fost concepută pentru a alimenta toate elementele de prezentare, cu cerinţele speciale ale beneficiarului. Magazinul a fost desfiinţat şi înlocuit de noul Flanco.
Magazin Adidas

 

Iun. 2010 - 350 m²

Adidas Romania S.R.L.

Sector 4, Bucureşti

S-au realizat două magazine Adidas, unul în Bucuresti şi unul în Arad (230 mp), menţinând cerinţele din caietul de sarcini pus la dispoziţie de către beneficiar. Iluminatul de accent a fost puternic dezvoltat iar ventilaţia din Mall-uri a fost modificată pentru a face faţă degajărilor de căldură datorate reflectoarelor noi instalate.

Magazin Flanco

 

Iul. 2011 - 1.350 m²

Flanco Retail S.A.

Sector 6, Bucureşti

S-au făcut modificări la ventilaţia cu pompe de căldură în buclă inchisă cu apă pusă la dispoziţie de către complexul comercial pentru a deservi intreaga suprafaţă nou compartimentată a magazinului. Iluminatul a fost ridicat la nivelul solicitat de către beneficiar.

Bucătărie Profesională

 

Aug. 2010 - 80 m²

Unilever Romania S.A.

Băneasa, Bucureşti

Bucătaria este complet electrică, cu o putere instalată de peste 60 kW. O hotă profesională, echipată cu aer răcit pentru compensare, asigură evacuarea aerului cald din zona de preparare. Sistemul de ventiloconvectoare al clădirii a fost adaptat la arhitectura nouă a spaţiului.
Bloc de locuinţe 2S+P+10E+Triplex

 

Oct. 2014 - 21000 m²

One United Properties

Bucuresti, Sector 1

Imobil de locuit avand o suprafaţă de 21000 m² si peste 100 de apartamente de lux, situat în Bucureşti. Cladirea este deservita de o centrala termica cu preparare semi-instantanee de apa calda si incalzirea se face in pardoseala in toata suprafata de locuit. Un sistem VRV climatizeaza apartamentele pe timp de vara. Băile complet interioare au extracţie automată, reglata în funcţie de umiditate.
Locuinţă P+1E

 

Apr. 2011 - 600 m²

Persoană Fizică

Stoeneşti, Giurgiu

Vila a fost echipată cu climatizare prin sistem VRF, cu aport de aer proaspăt şi încălzire în pardoseală, precum şi convectoare de pardoseala în dreptul geamurilor fără parapet. S-au propus soluţii de iluminat cu leduri pentru a reduce consumul de energie şi în paralel cu sursa de încălzire clasică s-au dimensionat panouri solare cu acoperire 60% a necesarului de apă caldă de consum, în perioada de vară.
Ansamblu loc. Lujerului

 

Sep. 2014 - 175000 m²

Gran Via Lujerului Imobiliar S.R.L.

Sector 6, Bucuresti

Ansamblul rezidential are o suprafata totala desfasurata de 175000 m² si este in lucru, fiind realizat proiectul pentru corpul C3, cu un regim de inaltime S+P+8. Apartamentele sunt tratate clasic, cu microcentrale de apartament, aparate de aer conditionat in living si alimentare cu apa de la hidroforul de bloc. Pentru alimentarea cu energie electrica se vor monta posturi de transformare (630 kVA), distribuite pe teren pentru a avea lungimi minime de traseu.
Apartamente Dr. Felix

 

Sep. 2014 - 10000 m²

-

Bucuresti, Sector 1

Cladire rezidentiala 2S+P+10+Triplex cu apartamente de lux, situata in nordul Bucurestiului, langa lacul Herastrau. Sistem de incalzire in pardoseala, cu centrala de bloc si distribuitoare de apartament. Parcarea subterana este echipata cu jet-fanuri pentru evacuarea noxelor si a fumului, precum si cu hidranti interiori. Ca masura suplimentara, scarile blocurilor sunt prevazute cu coloane uscate.
Clinica Med-As Unirea

 

Mar. 2010 - 2.100 m²

Unirea Shopping Center S.A.

Sector 3, Bucureşti

Centru medical cu o suprafaţă totală de 2100 m², la subsolul parcării supraetajate. Spaţiul este echipat cu ventilaţie de înaltă eficienţă cu sisteme VRF, recuperare a căldurii şi introducere de aer proaspăt. Puterea instalată depăşeşte 450 kW pentru consumatorii normali şi 25 kW pentru cei vitali. S-a realizat detecţia şi stingerea incendiilor cu instalaţii de sprinklere.
Baby Spa

 

Sep. 2011 - 3.000 m²

Wellness Plus S.R.L.

Sector 1, Bucureşti

Clădire de agrement dotată cu piscină pentru bebeluşi, sala de fitness şi sauna, complet climatizata cu sistem VRV şi recuperare a căldurii pentru zona de bazin. Pentru o funcţionare eficientă, iluminatul este făcut din corpuri de iluminat cu leduri. În situaţii de urgenţă curentul este asigurat de către un generator electric ce poate susţine funcţionarea întregii clădiri.
Spa Predeal

 

Dec. 2011 - 6.000 m²

Primaria Orasului Predeal

Predeal

Clădire de agrement cu piscina de inot de 25 x 15 m, piscina pentru copii de 250 mp si zona de spa cu bazine avand diverse functiuni (jacuzzi, inot contracurent, relaxare, apa salina, dusuri kneipp, vichy, american, saune uscate si cu aburi, etc.). Incalzirea se face prin doua cazane cu peleti avand o putere de 700 kW iar prepararea apei calde se face cu o centrala termica avand combustibil gazos (600 kW).
Spa Metropolitan

 

Apr. 2014 - 7.000 m²

Metropolitan Wellness

Bucuresti, Sector 1

Clădire de agrement, complet subterana, cu piscina de inot, zona de spa cu hydropool si saune diverse, dar si zona de fitness cu sali de antrenament si agrement. Spatiul exterior este amenajat cu terenuri de tenis si baschet iluminate pentru nocturna. Spatiile sunt climatizate cu centrale de tratare si sisteme VRF controlate prin BMS. Toate zonele de piscina si spa, inclusiv vestiarele, sunt incalzite cu tevi in pardoseala.
Hala Dumatrucks

 

Ian. 2009 - 2800m²

Dumatrucks S.R.L.

A1 Bucureşti-Piteşti, Km 23+700

Clădire de birouri şi service auto nou construită, pentru dealerul de maşini Renault Dumatrucks. Răcirea se face cu un chiller ce funcţionează împreună cu un sistem de ventiloconvectori. Acelaşi sistem de ventiloconvectori primeşte agentul de încălzire de la o centrală termică în condensaţie. Încălzirea în hală se face cu panouri radiante cu gaz. Protecţia la foc se face cu hidranţi interiori şi exteriori.

Hală confecţionare corturi

 

Iun. 2010 - 350m²

Suncovertent S.R.L.

Ciolpani, Ilfov

Hală industrială de confecţionare şi depozitare corturi pentru Compania Suncovertent, cu o suprafaţă de 350 m². Spaţiile de birouri şi producţie sunt climatizate. Alimentarea cu apă se face dintr-un puţ iar canalizarea este colectată la o staţie de epurare.

Instalatie racire FCN

 

Feb. 2012 - 1500m²

Fabrica de combustibil nuclear

Mioveni, jud Arges

Lucrarea a constat in refacerea instalatiei de racire a utilajelor tehnologice de la fabrica. S-au folosit doua chillere de 270 kW fiecare, unul in functionare, unul de backup, cu separarea circuitului exterior glicolat printr-un schimbator de caldura. In caz de avarie, am prevazut un by-pass pentru a interveni cu apa rece de la retea pentru continuarea lucrului.
MB Technology

 

Noi. 2011 - 5000m²

MB Technology S.R.L.

Otopeni

Centrala termica a cladirii de birouri MB Technology a fost proiectata pentru a realiza un sistem de 4 pompe de caldura, tip apa - apa si tip aer - apa, avand ca sursa apa de sol si apa din radierul cladirii. Sistemul foloseste stocarea energiei in rezervoare de acumulare, pentru a proteja functionarea pompelor de caldura. Capacitatea totala depaseste 250 kW energie termica.
Hala cercetare

 

Sep. 2014 - 3000m²

Tudor Tech S.A.

Saint-Imier, Elvetia

Hala de cercetare pentru scannerele de avion, situata in Elvetia. Cladirea este in proces de certificare BREEM - Outstanding. Conditiile climatice permit incalzirea completa a halei cu tevi in pardoseala, fara racire in timpul verii. Aerul proaspat este preluat printr-un put canadian si trecut printr-un recuperator de caldura in contracurent cu randamentul de peste 83%. Energia produsa de servere este folosita pentru incalzirea apei menajere.
Sala Polivalentă "Trivale"

 

Nov. 2010 - 1.000 m²

Dir. Judeţeană Sport şi Tineret

Piteşti, Arges

Sala de sport a fost modernizată instalându-se corpuri de iluminat protejate la lovituri mecanice, ce conferă un iluminat puternic pentru a atinge nivelul cerut prin normativ la înregistrarea competiţiilor naţionale televizate. Tabloul electric a fost complet schimbat, oferind acum comanda centralizată a întregului iluminat al clădirii.

Sala de sport polivalenta

 

Aug. 2011 - 500 m²

Municipalitatea

Jilava, Ilfov

Sursa termică pentru încălzirea imobilului este o centrală termică proprie, compusă din cazan de padoseală pe gaz 58 kw, pompe, distribuitoare / colectoare şi boiler cu serpentină 500 litri pentru consumul menajer de apă caldă. Puterea electrică instalată depăşeşte 60 kW. Pentru protecţia impotriva electrocutării prin atingere indirectă s-a prevăzut legarea la priza de pămant naturală în fundaţie.
Sere, Hală, Pepiniere

 

Apr. 2011 - 25.000 m²

Garden Center Grup S.R.L.

Conțești, Dâmbovița

Lucrare finanțată prin programul FEADR (fonduri europene). Dintr-un total de 54 de sere, 10 sunt dotate cu irigații și încălzite cu suflante cu combustibil gazos totalizând 1 MW. Hala anexată serelor, destinată birourilor și depozitării, este prevăzută cu toate utilitățile.

Hale Ferme Păsări

 

Apr. 2011 - 8.500 m²

Avigal S.R.L.

Mediaş, Sibiu

Modernizare şi reabilitare fermă de păsări compusă din 5 hale şi o staţie de sortare situate în oraşul Mediaş, în apropiere de Sibiu. Putere electrică totală instalată depăşeşte 120 kW / 380 V. Fiecare hală este protejată la descărcări atmosferice prin instalaţie de paratrasnet de tip Prevectron, racordată la structura metalică cu piese de separaţie.

Hală Depozitare Alune

 

Mar. 2011 - 900 m²

Gold Label Com S.R.L.

Cernica, Ilfov

Hala destinată depozitării de cacao şi alune a fost echipată cu o instalaţie de stingere incendiu cu hidranţi interiori şi exteriori. Pompe de apa alimentează hidranţii exteriori dintr-o rezervă de apă cu o capacitate de peste 100 mc, ce confera un timp prelungit pentru stingere, în eventualitatea izbucnirii unui incendiu.

Copyright © 2011 Arc Engineering. Toate drepturile rezervate.