PARTENERI
proiectare instalaţii

H & D Cons - Una dintre companiile de renume în domeniul proiectării de instalaţii alături de care suntem mândri de a fi realizat proiecte cum ar fi două hipermarket-uri Carrefour, un complex rezidenţial şi o biobază de cercetare în Bucureşti.

instalatii - executie

Thermoflux este o firmă cu capital privat, integral autohton, ce îşi desfăşoară activitatea din anul 1998, având ca obiectiv principal furnizarea serviciilor în domeniul instalaţiilor civile şi industriale – termice, electrice, sanitare venitlaţie, urmărind toate etapele necesare şi fireşti pentru finalizarea acestora.

instalatii - executie

Movi Construct a fost infiintata in anul 1994. Domeniul nostru de activitate consta in comercializarea si instalarea sistemelor de climatizare (incalzire si racire), ventilatie cu sau fara aport de aer proaspat, instalatii sanitare si incendiu pentru spatii de birouri, spatii comerciale, hoteluri, locuinte, hale industriale etc.

instalatii - executie

Lansata in 2003, compania AVI COMPACT s-a angajat intotdeauna profesional, calitativ si inovativ in fata clientilor sai, furnizand solutii integrate de instalatii, acestea cuprinzand activitati de proiectare, importul echipamentelor si executia lucrarilor, precum si mentenanta lucrarilor de profil.

constructii - executie

ASPRO Prodinvest este o companie de constructii romana privata, infiintata in anul 1996, avand ca domeniu de activitate doar obiective la cheie, permitand companiei sa se dezvolte si astfel sa isi mentina un nume bine meritat intre cele mai importante firme de profil din Romania.

servicii arhitectură si structura

Paralel - Compania a fost infiintata in anul 2002 de catre arh. Andrei Dozsa. Pe masura ce piata din Romania a evoluat, firma s-a dezvoltat atat in activitatea de proiectare, cat si in cea de constructii, cunoscand o diversificare semnificativa a activitatii. Ca urmare a contactelor permanente din strainatate, societatea a obtinut contracte de proiectare si constructie in Norvegia, Franta si Spania.


CUB Architecture - birou specializat în proiecte personalizate nevoilor partenerilor nostri. Fie că aveţi nevoie de proiectare locuinţe rezidenţiale (case, vile, ansambluri rezidenţiale), construcţii comerciale (clădiri de birouri, centre comerciale), industriale (hale şi spaţii de producţie, proiecte cu fonduri europene) sau de amenajări spaţii birouri (office planning) şi design interior, echipa CUB se va implica prompt în furnizarea soluţiei adecvate.


EVO Design - Firma ofera servicii complete de proiectare pentru structuri din beton armat, metal, lemn sau fundatii speciale. Inovatia si investitia continua in resursele umane, echipamente si software ne ajuta sa oferim servicii de inalta calitate si termene scurte de executie.


3M EXPERTIZARI SI VERIFICARI CONSTRUCTII ofera, in calitate de furnizor de servicii specializate pe problematica securitatii la incendiu, prin personalul atestat de organele abilitate.

Copyright © 2010 Arc Engineering. Toate drepturile rezervate.